Brandveiligheid,
een brandende kwestie

Brandveiligheidsdiensten en brandblusapparaten in Zwolle

Dogger Brandbeveiliging uit Zwolle is gespecialiseerd in brandbeveiliging en brandbestrijdingsapparatuur. Wij bieden u op dit gebied een complete dienstverlening aan tegen een prijs waaraan u uw vingers niet zult branden. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten om een afspraak te maken.

Neem direct contact op

BRANDBEVEILIGINGSADVIES, ONDERHOUD EN VERKOOP BLUSMIDDELEN

Een betrouwbare brandbeveiliging voor uw bedrijf, instelling of organisatie is van het grootste belang. Schakel Dogger Brandbeveiliging in voor brandbeveiligingsadvies, controle, onderhoud en verkoop van diverse blustoestellen. Wij leveren onder meer draagbare brandblussers, brandslanghaspels, poederblussers en schuimblussers. Alle materialen voldoen aan de wettelijke eisen en Arbo-voorschrift. Neem contact op met onze brandbeveiligingsspecialisten voor meer informatie, advies en levering van brandblusapparatuur. 

Neem direct contact op

DE BESTE BLUSMIDDELEN VOOR ELKE SITUATIE

Dogger Brandbeveiliging heeft een REOB-erkenning (Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Blusmiddelen) en is een door de scheepvaartinspectie gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

Alle aangesloten REOB-bedrijven conformeren zich aan het uitvoeren van het onderhoud volgens de NEN 2559, de NEN-EN 671-3 en eventueel andere nationale of Europese wetgeving. Hiermee wordt de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoudswerk gewaarborgd. Onderling wisselen de leden continu informatie uit over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kleine blusmiddelen en slanghaspels. Zo blijft onze kennis up-to-date en bieden wij u de beste onderhoudsservice voor uw blusmiddelen. Voor meer informatie over onderhoud, brandveiligheidsadvies en blusmiddelen neemt u vandaag nog contact op met onze brandveiligheidsspecialisten in Zwolle.

Neem direct contact op

Dogger Brandbeveiliging
Baileystraat 4 U 
8013 RV Zwolle

Industrieterrein Marslanden G5

Contact

T: 038 - 429 03 25

M: 06-53769608

F: 038-4290326

E: info@doggerbrandbeveiliging.nl

KvK

05066531

Neem contact op met Dogger Brandbeveiliging uit Zwolle voor blusmiddelen en brandveiligheidsadvies.